top of page

Oldtimer Studio demareaza un parteneriat cu YACCO in vederea restaurarii masinilor istorice

YACCO ofera uleiuri speciale pentru masini istorice

  • Gama se numeste LEGENDE

  • Oldtimer Studio a aparut si in emisiunea 5th Gear

Compania franceza de lubrifianti YACCO, un nume care a fost in permanenta asociat cu performanta si Recordurile Mondiale, incepe de acum in Romania o colaborare cu cel mai mare atelier de reconditionari si restaurari auto din sud-estul Europei, Oldtimer Studio.

Sa spunem ca detii un atelier important si renumit de restaurari si service ale masinilor istorice. Este firesc atunci sa-ti doresti utilizarea unui ulei special dedicat masinilor ajunse la o varsta apreciabila, atat la cele proaspat reconditionate, cat si in cele care te viziteaza pentru intretinere. Asa s-a nascut colaborarea dintreOldtimer Studio si YACCO, uleiul realizat in Franta de catre o companie plina de istorie in domeniul auto, care este si azi o afacere de familie.

Creata in 1919 de catre Jean Dintilhac in asociere cu fabricantul marcii de automobile de lux, Hispano Suiza, Yacco este o intreprindere franceza care produce lubrifianti pentru diverse vehicule, atat obisnuite, cat si clasice sau de competitie. Yacco are un bogat palmares de succese tehnice si sportive, istoria sa fiind strans legata de istoria automobilului.

De-a lungul anilor, Yacco a acumulat o bogata experienta in studierea si fabricarea de produse performante in acord cu caietele de sarcini ale principalilor constructori de automobile. Implicarea in sportul automobilistic a permis firmei Yacco sa-si testeze produsele pe bancul cel mai dur de proba, sportul cu motor, acolo unde si-a demonstrat eficienta. Incepand cu anul 1931 a inceput colaborarea cu Citroen care a dus la cucerirea a peste 522 de recorduri pana in prezent. De unde si numele Yacco: "Uleiul Recordurilor Mondiale!"

Legenda Yacco continua si in zilele noastre pe linie tehnica cu uleiuri speciale pentru cele mai recente tipuri de automobile, dar fara sa-si uite istoria, Yacco releva pasiunea pentru automobilele de epoca si colectie, fiind singurul brand care produce uleiuri speciale pentru aceste bijuterii ale tehnicii, uleiurile cu denumirea generica de LEGENDE.

Asadar, cum era normal, liderii in domeniu din tara noastra au demarat o colaborare cu liderii altui domeniu. Oldtimer Studio este o firma de restaurari automobile istorice, prima si cea mai importanta din Romania, care s-a nascut din pasiunea pentru vehicule istorice. Proiectul a demarat in primavara anului 2002, prin amenajarea unui atelier complet utilat, finalizat in toamna aceluiasi an.

In prezent, Oldtimer Studio ofera o gama larga de servicii in domeniul restaurarii si intretinerii automobilelor istorice, fiind specializata in achizitia, vanzarea, expertizarea si restaurarea vehiculelor de orice varsta si din orice epoca. Precizia lucrarilor executate la Oldtimer Studio este deosebita, fiind recunoscuta si verificata de clienti din tara si de peste hotare. Specialistii firmei aduc pasiunea, experienta si competenta necesare initierii si ducerii la bun sfarsit a fiecarui proiect in parte.

In acest fel, colaborarea dintre Yacco si firma cea mai importanta de restaurari din Romania este fireasca si benefica pentru ridicarea standardului de calitate in acest domeniu, in care tehnica cea mai inalta se imbina atat de armonios cu istoria. Si doar asa, frumoasele, elegantele si costisitoarele automobile de colectie pot fi sigure ca primesc cel mai bun tratament, cu cel mai bun ulei specific varstei lor.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page