top of page

Este cunoscut faptul că operaţiunile de restaurare au nevoie de cunoştinţe specificie. Lucrările de specialitate şi vizitele la târguri, muzee şi ateliere similare din străinătate ne-au adus informaţiile necesare şi ne-au permis să aducem la suprafaţă meserii şi metode de lucru de mult uitate. Tehnicile pe care le folosim au fost îndelung studiate şi îmbunătăţite.

 

Una dintre cele mai dificile etape parcurse de firma noastră a fost selectarea şi instruirea personalului firmei Oldtimer Studio. Acesta este format din 40 persoane, fiecare cu o îndelungată experienţă în domeniul său de activitate. Echipa cuprinde mecanici, vopsitori, tinichigii, electricieni, tapiţeri, tâmplari, şi operatori sablare.

 

Mare parte a operaţiilor de restaurare se efectuează în atelierul nostru, ceea ce ne asigură un nivel de calitate constant şi uşor de verificat. Trebuie menţionat faptul că, deşi Oldtimer Studio restaurează maşini produse cu zeci de ani în urmă, aparatele, sculele şi dispozitivele folosite sunt de ultimă oră. Din acest punct de vedere, firma poate rivaliza cu orice atelier similar din lume.

Sunteţi o persoană pasionată de vehiculele de colecţie, cu o calificare într-unul dintre domeniile de mai jos?

Doriţi să lucraţi într-o echipă de elită, aflată permanent în faţa unei provocări profesionale, în condiţii de lucru deosebite?
 

Va invităm să vă alăturaţi echipei Oldtimer Studio.

 

Domenii de interes:

electricitate auto
tapiţerie auto
tinichigerie auto (posturi şi pentru ucenici)
mecanică fină
inginerie mecanică/electrică/aparataj

Trimiteti un mesaj la OFFICE@OLDTIMER.RO şi vă vom contacta pentru un interviu.

bottom of page